RCR. Dream and Nature
Exposició / Institut Ramon Llull

Pavelló de Catalunya a la Biennale d’Arquitectura de Venècia 2018



El projecte revela una part desconeguda dels arquitectes RCR: el seu univers més íntim. Tots tres han creat un espai on investigar i repensar la relació de la humanitat amb el món que es troba a la finca La Vila, a la Vall de Bianya (Girona), i al voltant d’aquest espai gira el seu projecte per a la Biennal de Venècia. Va tenir com a cocomissàries la periodista Pati Núñez i l’arquitecta Estel Ortega, juntament amb RCR Arquitectes. Projeccions i il·luminació sobre un mar de superfícies transparents i flotants per crear un espai oníric i inspirador.




 

 
Client: Institut Ramon Llull
Disseny museogràfic: 15515 Arquitectura + RCR
Muntatge expositiu: Grop
Muntatge audiovisual: Flop Work
Lloc: Biennale di Archittetura di Venezia 2018. Eventi Collateralli
Fotografies: Giuseppe Dall`Arche
ESTAMOS GUARDANDO EL ARCHIVO /home/beaktojo/public_html/wp-content/themes/devstar/cache/project_312.cch