RCR. Dream and Nature
Exhibition / Institut Ramon Llull

Catalunya Pavilion at the Venice Architectural Biennial 2018



The project reveals an unknown side of the architects RCR: their most intimate universe. All three have created a space to research and rethink the relationship of humankind with the world, located at La Vila estate, Vall de Bianya (Girona), and their project for the Venice Biennial revolves around this space. The project was curated by the journalist Pati Nuñez and the architect Estel Ortega, along with RCR Arquitectes. Projections and lighting on a sea of transparent and floating surfaces to create a dreamlike and inspiring space.




 

 
Client: Institut Ramon Llull
Exhibition design: 15515 Arquitectura + RCR
Exhibition set-up: Grop
Audiovisual editing: Flop Work
Location: Biennale di Archittetura di Venezia 2018. Eventi Collateralli
Images: Giuseppe Dall`Arche